Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

2019 ŐSZ-TÉL TREND TÁSKA SZÍNEK 1. rész

Buzás Edina
Buzás Edina
2019.10.22 10:18
2019 ŐSZ-TÉL TREND TÁSKA SZÍNEK 1. rész

Minden évben külön színskálát határoznak meg a divatban. Egyet a tavasz-nyári gyűjteményekhez és természetesen egyet az őszi-téli gyűjteményekhez. Ezek a színskálák felölelik az egész fashion kultúra minden területét.

Szeretném Nektek bemutatni a 2019 Ősz-Tél trend színskáláját, két részletben, természetesen a táskákra levetítve. :)

Biking Red – Bordó

Bordó, igazi őszi-téli szín. Ebben az időszakban, ez a szín vissza köszön a természetben is.  Egyben kellemes, különleges és nem rikító. 2019 őszi-téli gyűjteményekben minden divattermékben visszaköszön, legyen az ruha, ékszer, és persze táska. Jól kombinálható elegánsabb, alkalmibb öltözékkel is és persze a laza, szaladgálós farmeres outfithez szuperül passzol.

Természetesen műbőr és bőr táskák is kijöttek ebben a színben, ezeket mind megtaláljátok a webshopban.

 

Bluestone – Farmer kék

Szó szerinti fordításban szikla kéket jelent, és igazán nem is kék, vagyis pontosan a kék és szürke közti átmenet lehet rá a legjobb szó. Kicsit hidegebb, hűvösebb szín, ezért is passzol tökéletesen ehhez az évszakhoz. Véleményem szerint, ez a szín inkább a farmeros, sportosan elegáns outfit-hez illeszkedik, egy trendi sneaker-el.

A webshopban ebből a színből remek bőr táskákat találtok, több modellben.

Chili Pepper – Piros

Piros. Piros jöhet mindig és mindenkor. Legyen ősz, tél, nyár vagy tavasz a piros mindig ott szerepel a ruhatárunkban és a kiegészítőinkben is. A piros brit tudósok szerint is növeli a magabiztosságunkat, szóval mindenképp be kell szerezni egy két piros ruhadarabot, kiegészítőt és nem mellékesen egy tuti piros táskát. Piros, tud lenni laza, sportos, alkalmi, elegáns, szexi. Csak ki kell választania megfelelő modellt a táskák közül az időszerű outfithez és ennyi.

Legyen bőr, műbőr, vászon vagy akár textil a piros minden anyagú táskában megjelenik, a webshopban is sokféle méretű, fazonú piros táskát találtok.

 

 

Créme de Peche – Púder rózsaszín

Másnéven nude. Igen most minden nude nagyon éli magát, és bármilyen meglepő még ősszel és télen is. Nem kell megijedni minden divat darabban vissza, köszön, legyen az cipő, ruha és táska. Egy kicsit ki kell lépni a komfort zónából és bátran viselni kell a világos színeket ebben a szomorú időben is. Legyen egy elegáns alkalmi megjelenés, vagy sima hétköznap egy ilyen színű táska, szuper kiegészítő lehet.

Minden táska anyagban megjelenik, legyen az bőr, műbőr és akár bármilyen textil.

 

 

Dark Cheddar – Mustársárga

Szószerinti fordításban ugye a cheddar sajtra gondolunk és valóban így is kell elképzelni ezt a remek színt, de személy szerint én inkább hívom mustársárgának, mert igy mindenki tudja, hogy miről is van szó. Nem múlhat el ősz-tél szezon enélkül a szín nélkül! Kell egy pulcsi, vagy egy nadrág, vagy egy kabát vagy egy csizma és persze egy király táska. Mindenkinek jól áll, legyél szőke, barna, vörös, nagyon világos bőrű vagy barnább, bármikor és bárhol, az biztos, hogy trendi leszel. Véleményem szerint inkább sportosan elegáns öltözékhez passzol a legjobban.

A webshpoban találtok bőr és műbőr táskákat kisebb és nagyobb méreteket is ebben a színben.  

 

 

Eden – Sötétzöld

Ez a szín valóban egy igazi éden. Tudjuk a zöld nyugtató hatással van az emberre, és ez a sötétebb kiadás pedig igazán jól illeszkedik ehhez az időszakhoz. Tökéletes választás azok számára, akik nem szeretik a feltűnő világosabb darabokat, de még sem szeretnék a klasszik feketét választani. Tökéletes választás lehet alkalmi, elegáns szetthez is és a hétköznapi, lazább farmeros szereléssel is jól összehangolható.

Ez a szín is visszaköszön, bőrben, műbőrben, velúrban és akár textilben is. Többféle fazonú táskát találtok ebben a színben is a webshopban nézzetek körül.