Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Rólam, amit tudni érdemes!Sziasztok!


 


Buzás Edina vagyok feleség, egygyermekes anya, és egy egyszerű, divatot kedvelő nő.


Nehéz eldöntenem honnan is kezdjem, egy kicsit inkább a másik oldalról kezdeném.

 

Nagyon szerettem volna egy saját vállalkozást elindítani. Sokat gondolkoztunk azon mi is lenne a megfelelő. Szeretek több dologra oda figyelni, több dolgot egy kézben tartani.

Az esetek nagy részében, sikerül is mindet úgy megvalósítanom, ahogy kell, és igazán szeretném.

Egy webshopnál ez rendkívül fontos szempont! Szóval az elsődleges biztos pont az volt, hogy egy webshopot fogok/fogunk (a háttér munkákban sokat segít a férjem) készíteni.

 

A következő dolog a legfontosabb, maga a termék TÁSKÁK.

 

Természetesen én is úgy, mint más nők is imádom a táskákat. És persze hogy kell egy a hétköznapokra, munkába járáshoz, egy kisebb csak úgy, egy közepes ami megy az éppen aktuális évszak szineihez, vagy akár egy új cipő színéhez, kell egy elegánsabb de egyben pakolható típus, ha hétköznap van de mégis csinosban szeretnénk lenni, kell egy a hétvégékhez, kirándulásokhoz, ami trendi de elfér benne minden (még a gyerek dolgai is), kell egy olyan amiben éppen csak a legszükségesebb dolgok férnek el és kicsi, persze kell igazán elegáns táska, esküvőre, bálba, céges rendezvényre és természetesen kellenek örök és klasszikus darabok mert anélkül nem lehet teljes egy nő táska készlete.

 

Én szeretném, és próbálom kielégíteni a fent említett összes lehetőséget, és az ez mellett felsorakozó egyéb kívánságokat is.

 

Fontos, hogy csak is kizárólag, minőségi táskák forgalmazásával foglalkozunk.

Fiatalos, naprakész, egyszerűen kezelhető webshopot szerettünk volna, szerintem ez megvalósult.

 

Szeretem az embereket, szeretek beszélgetni, nyitott vagyok és segítőkész.

 

Szeretném, hogy ez a webshop legyen az a táska webshop, ahol a nők, lányok, anyukák, nagymamák, szinglik, feleségek és barátnők meg vásárolják a TÁSKÁT, amire adott helyzetben (a fent felsoroltak közül bármelyik) szükségük van!