Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

A klasszik színek mellett, mint a barna, fekete, szürke, bézs találunk pár kicsit szokatlan, de nagyon divatos színt.

Télen sem szabad megrekednünk a megszokott őszi-téli színeknél. Vigyünk egy kis vidámságot az öltözékünkbe, úgy hogy választunk egy szuper színes kiegészítőt. Válasszunk divatos táskákat divatos színekkel és kicsit ki lépünk a megszokott színvilágból.

Elérkezett az ősz, nézzük meg a már megszokott és az új táska trendek, közül melyik az a 6 táska típus amivel igazán trendik, menők és stílusosak lehetünk!

Beszéljünk arról, hogy pontosan, mi az a tipikus 5 táska fazon, amire mindenképp szükségünk van.

Természetesen, az sem árt, ha ezekből a darabokból több is van.

Az idei tavasz-nyár trendjét több irányzat befolyásolja.

A lassan két éve tartó vírus helyzet, több dologra rá világított minket.

A 2021/2022 őszi-téli színek közt találunk kellemes megszokott és játékos új színeket is.

Ezek a színek mindenhol megállják helyüket, a városi forgatagban, a természetben és a szabadban is.

Klasszikus árnyalatokkal örök darabokat szerezhetünk be, a vidám új trendi színekkel pedig követve a trendet kicsit felhívhatjuk magunkra a figyelmet.

5 Tipp miért legyen a fa alatt táska vagy pénztárca

Egy nő számára bármikor, de leginkább Karácsonykor szuper ajándék lehet egy táska vagy egy pénztárca.

Íme, 5 szempont, amivel ezt bebiztosítjuk!

A webshop nagyobb részét az Olasz bőr táskák teszik ki, ezért hoztam egy kisebb ismertetőt az Olasz bőr típusairól. Többféle bőr típust készítenek a marhabőrből, amelyek különböző megjelenéseket biztosítanak, és különböző érzékenységűek.

A ladiesbag.hu-n a legtöbb táska az első DOLLAR nevezetű bőr típusból készül, de általában mindig megtalálható egy-egy egyedi, különleges megjelenésű bőr táska.

Egy kis segítség, hogy könnyebben ki tudjuk választani a tökéletes táskát!

Milyen méretű legyen? Milyen színt válasszunk? Milyen anyagból készüljünk? 

Fontos kérdések, és a megfelelő válaszok!

 

Elsőkörben, a legfontosabbak az óriási kontrasztok, és ezt értsük úgy, ahogy mondjuk. A legnagyobbtól a legkisebb táskák kapják a főszerepet.

  

Nézzük meg milyen lesz a 2020-as év táska trendje!

 

A 2020 év táska trendjét követni, nem lesz egyszerű játék, de én segítek Nektek ebben. Rendkívüli eltérések mutatkoznak, leginkább a méretekben. De igazából széleskörű skála mutatkozik meg, így úgy gondolom, mindenki megtalálja a magának valót!

Ezeket a trendeket a legújabb divat show-k irányítják, illetve az utcai stílusok. A divathét szerint sok nagyméretű shopper táska lesz a porondon, illetve a kisméretű szinte már kislányosnak mondható mini táskák. Illetve a kroko mintás kézitáskák is újra divatosak és trendik lesznek.

Egy két divatrend egy kicsit ijesztő lehet, de idővel igazából mindenhez hozzá szokunk és végül mi is követjük, és a rabjává válunk. J

Megérkezett, az Ősz-Tél trend színek folytatása. Ebben a második részben már a teljes színskálát bemutatom, és természetesen ezekhez a színekhez is hozok példákat a webshopból!

Nekem ebben a részben is vannak kedvenceim, és szerintem mindenki rá akad egy-egy újabb „szerelemre”.

Minden évben külön színskálát határoznak meg a divatban. Egyet a tavasz-nyári gyűjteményekhez és természetesen egyet az őszi-téli gyűjteményekhez. Ezek a színskálák felölelik az egész fashion kultúra minden területét.

Szeretném Nektek bemutatni a 2019 Ősz-Tél trend színskáláját, két részletben, természetesen a táskákra levetítve. :)

A táska típusok kategorizálására ma sok-sok variáció létezik. A webshopban próbáltam általános, nagyobb kategóriákat létrehozni, hogy könnyebben, gyorsabban kereshetők legyen a termékek.

Viszont, szeretnék egy kicsi bemutatást vagy ismertetést adni Nektek arról pontosan milyen táska típusokat különböztetünk meg. Ezeket a kategóriákat próbálom szemléltetni is számotokra. :)