Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

2019 ŐSZ-TÉL TREND TÁSKA SZÍNEK 2. rész

Buzás Edina
Buzás Edina
2019.10.28 10:18
2019 ŐSZ-TÉL TREND TÁSKA SZÍNEK 2. rész

Megérkezett, az Ősz-Tél trend színek folytatása. Ebben a második részben már a teljes színskálát bemutatom, és természetesen ezekhez a színekhez is hozok példákat a webshopból!

Nekem ebben a részben is vannak kedvenceim, és szerintem mindenki rá akad egy-egy újabb „szerelemre”.

Fruit Dove - Rózsaszín

Rózsaszín, véleményem szerint egy elég megosztó szín. Ezt a színt az emberek többsége vagy szereti és viseli minden mennyiségben, vagy nem szereti és akkor sem kiegészítőben sem pedig ruhában, sem autóban, sem semmiben nincsenek rózsaszín dolgai J kivéve, persze ha kislánya születik az embernek J

Szóval nem is gondolnánk, hogy a rózsaszín ebben az időszakban is éli magát, és tessék még is. Feltűnő egyedi darab, ezért is lehet megosztó. De a rózsaszín is egy örök szín, és minden időszakban kapunk táskát, cipőt, kabátot stb. ebben a színben.

Véleményem szerint inkább hétköznapi öltözékhez passzol. Egy elegáns rendezvényen nem illik rózsaszín táskát, ruhát viselni. Kivéve Doktor Szöszinek ugye. J

Természetesen műbőr és bőr táskák is kijöttek ebben a színben.

 

Galaxy Blue - Égkék

Szó szerinti fordításban égkék. Ezt a színt mindenki ismeri, és régóta szerepel a színskálán. Hidegebb szín ezért jól passzol az őszi-téli kollekcióhoz. Kicsit feltűnőbb élénkebb szín, de egy hasonló sállal vagy kabáttal kellemes összhatást kelthetünk vele. Véleményem szerint, ez a szín inkább a farmeros, sportosan elegáns outfit-hez illeszkedik, egy trendi sneaker-el, vagy tornacipővel, vagy inkább lapos talpú bokacsizma, csizma párosítással.

A webshopban ebből a színből találtok bőr és műbőr táskákat is.

 

 

 

Guacamole – Oliva zöld

Én személy szerint ezt a zöld színt olíva zöldnek fordítom, és szerintem ezzel tudjuk leginkább közel hozni és elképzelni a színt. Személy szerint én imádom, tökéletesen illeszkedik az ősz szineihez, kellemes, és nem rikító szín. Szuper választás a hétköznapokhoz, rendkívül trendi.  

Elegáns, alkalmi táskát kevésbé találunk ebben a színben, ez inkább a munkábajárós, kirándulós, szaladgálós outfit színe.

A webshopban több fazonú bőr táskát találtok ebben, színben.

 

 

 

Paloma - Grafitszürke

Grafitszürke, például az én egyik kedvencem. Mintha fekete lenne, de mégsem fekete, és még is szinte mindenhez megy J. Örök darab, legyen ősz vagy tavasz, tél vagy nyár. Minden időszakban remekül tudjuk viselni, és színes sállal, vagy színes nadrággal pedig a melegebb időben fel is tudjuk dobni.

Elegáns megjelenés alkalmával is remek választás.

Hétköznapi, lazább megjelenéssel is jól harmonizál. Szóval ez az a fekete, ami nem fekete, de mindenkinek szüksége van rá J

A webshopban, találtok bőr, műbőr, textil grafitszürke táskákat és többféle modellt is.

 

 

Rocky Road - Sötétbarna

Sötétbarna, a második legnagyobb kedvencem és szerintem nem csak nekem J.

Manapság már ez a szín is minden évszakban megtalálható, és bátran viselhető. Sötétbarna színben találunk cipőt, kabátot, sálat és minden egyéb kiegészítőt is. Ez is egy örök darab lehet a készletünkben.

Viselhetjük elegáns, alkalmibb megjelenéskor és természetesen lazább, szaladgálós, munkábajárós szettekhez is.

A sötétbarna szín kedvelt a bőr táskák körében, de igazából minden textúra esetében gyakori szín.

A webshopban is találunk bőr és műbőr illetve textil táskákat is ebben a színben.

 

 

Sugar Almond – Csaubarna

Csaubarna, vagy tevebarnaként is szoktuk hívni ezt a barna árnyalatot, ez egy újabb olyan szín, amit elég sokan kedvelnek. Inkább őszi téli szín, de nyáron is sokféle szandit kapunk ebben a színben is, így igazából egész évben ki tudjuk használni. Kellemes, meleg jól harmonizáló szín.

Kevesebb elegáns táskát találunk belőle, inkább a lazább válltáskák, oldaltáskák és hátitáskák színe.

Hétköznapi szereléshez, munkába járáshoz tökéletesen passzol.

A webshopban is találtok bőr, műbőr táskákat többféle fazonnal és megjelenéssel.

 

 

Vanilia Custard - Krém

Bármennyire hihetetlen most 2019-ben az őszi téli kollekció színeiben ott van a krémszín, és ott van a cipőkben, kabátokban és mindenben. Viseljünk bátran világos színeket ilyenkor is, kicsit kizökkent a szomorkás hangulatból az időjárás miatt. Remek választás a hétköznapokban, illetve alkalmi, elegáns megjelenéskor is.

Természetesen bőr és műbőr táskákat is találunk ebben a színben, mutatok is példát a webshopból.