Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

2020-as év női táska trendjei

Buzás Edina
Buzás Edina
2020.01.28 16:21
2020-as év női táska trendjei

Nézzük meg milyen lesz a 2020-as év táska trendje!

 

A 2020 év táska trendjét követni, nem lesz egyszerű játék, de én segítek Nektek ebben. Rendkívüli eltérések mutatkoznak, leginkább a méretekben. De igazából széleskörű skála mutatkozik meg, így úgy gondolom, mindenki megtalálja a magának valót!

Ezeket a trendeket a legújabb divat show-k irányítják, illetve az utcai stílusok. A divathét szerint sok nagyméretű shopper táska lesz a porondon, illetve a kisméretű szinte már kislányosnak mondható mini táskák. Illetve a kroko mintás kézitáskák is újra divatosak és trendik lesznek.

Egy két divatrend egy kicsit ijesztő lehet, de idővel igazából mindenhez hozzá szokunk és végül mi is követjük, és a rabjává válunk. J

Sling táskák

 

Eredetileg ugye, a vállon átvetett kisebb méretű parittyaszerű táskákról beszélünk.

Ez idén egy kicsit átváltozik, kiszélesedik.

2020-ban a „Sling Bag” táskák köre, egészen széles lesz. Lehet bármilyen formájú, magasfényű, krokodil mintás bronzfémmel akár. És ebbe a körbe már nem csak a kisebb méretű táskák tartoznak, hanem akár shopper méretű táskák is ide tartoznak.

Illetve a legújabb trend, ugye az övtáskák vagy testtáskaként is nevezhetjük őket. Ezeknek a táskáknak a mérete is megnövekszik, és mindenféle anyagból, magasabb fényű, akár dzsekis anyagból is készülhetnek.

 

Mikro táskák

 

Nagy eséllyel már mindenki ismeri a legújabb trendet, a mini táskákat. Ez 2020-ban még kisebb méretekig megy el. Nem igazán praktikus és kényelmes, de annál inkább szuper trendi.

 

XXL Táskák

 

És akkor most jöjjenek a totális ellenététek, az óriási táskák, hiszen ezek is stílusos táskák lesznek 2020-ban. Ezekbe a táskákba körülbelül egy millió mikro tatyót tehetünk bele :D

 

 

 

Clutch

 

A borítéktáskák továbbra is hódítanak 2020-ban is. Lehet kisebb és nagyobb méret, elegáns és lazább stílus. Egyszerűbb és csattal díszített.

 

Krokodil bőr mintás táskák

 

2020-ban újra teret hódítanak maguknak a Kroko táskák, legyen kisebb vagy nagyobb méret, oldaltáska, vagy válltáska. A legnagyobb tervezők táskái közt is megtaláljuk a krokodil bőrt.