Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

Milyen táskát válasszunk, idén tavasszal?

Buzás Edina
Buzás Edina
2022.02.23 14:28
Milyen táskát válasszunk, idén tavasszal?

Az idei tavasz-nyár trendjét több irányzat befolyásolja.

A lassan két éve tartó vírus helyzet, több dologra rá világított minket.

IRÁNYZATOK

A bezártság magával hozta azt, hogy jobban figyelünk a természetre, a természeti körforgásokra az egész világ működésével kapcsolatos dolgokra, ezáltal foglalkoztatja az embereket az, hogy a termékek miből, hogyan készültek, fontosnak tartják a termékek funkcionalitását, gondolok itt arra például egy táska esetében, hogy megfelelő mérete legyen és hasznosan tudjuk használni sok zseb, nagy zsebek pl.

A természet közelségét éreztetve, a színek is a föld színei felé húznak, barna és árnyalatai, zöld és árnyalatai.

A divatban is egyre nagyobb teret hódítanak az újra hasznosított anyagokból készült ruhák, és fontossá válik a kézzel készült dolgok értéke. Ezért a természetes anyagból készült termékek, egyre nagyobb teret hódítanak. A ladiesbag.hu oldalán, erre az irányzatra a legjobb példa a patchwork táskáink, bőrből készült kézműves termékek, amelyek felhasználják a fentmaradt bőr anyag készleteket.

A másik nagy tendencia, a szabadság, az hogy a korlátokat áttörjük, új és erőteljes módon fejezzük ki magunkat, vagy fejezzék ki magukat a tervezők. Az élet minden terén egyre nagyobb a fontosággot kapnak az újítások a megszokottól eltérő dolgok elfogadása, így a divatban is tapasztalunk új érdekes anyagok felhasználását. Futurisztikus, fémes csillogást megjelenést, eddig keveset használt új anyagokat, mint, nylon, spandex és műselyem.

Tehát a mostani divatot sokféle irányzat befolyásolja, egyik oldalról a földhöz ragadt, inkább megszokott, praktikus, hasznos és kényelmi viselet.

Illetve a szinte mindentől eltérő, nagyon új, nem megszokott feltűnő darabok.

FORMÁK, FAZONOK

Formákat, fazonokat illetően, továbbra is trendi a nagyon kicsi táska, boríték táska, habár ez a hasznosságát tekintve nem túl praktikus.

Ez mellett kedveltek lesznek a téglatest alakú, szögletes, merev tartású táskák.

És természetesen a nagyméretű klasszik váltáska fazonú táskák, sohasem mennek ki a divatból, ebben, ez esetben színük vagy anyaguk lesz eltérő az eddigiekhez képest!

SZÍNEK

Nézzük meg a 2022 Tavasz-Nyár kollekció meghatározó színeit.

Világos szép, virág színek lesznek a trendi színek most tavasz-nyáron. Világos rózsaszín, szinte púder, de inkább rózsaszínbe hajlik. A lila árnyalatinál az orgona lila és fuxia is szerepet kap, a kék árnyalatai, a már ismert természetes kék, világoskék illetve a szürkés és zöldeskék, türkiz, cián is teret kap.

A fent említett föld színek jegyében, egy kellemes sötétebb barna, okkersárga és egy tégla vörös szín lesz most trendi.

A klasszik színek között a fehér, és halványszürke árnyalatok szerepelnek, illetve egy kellemes halvány olíva zöld, avokádó zöld szín.

Személy szerint, nekem nagyon tetszik ez az idei tavasz-nyár trend vonal, tetszik az, hogy hajlunk a természetes anyagokhoz, a hasznos, egyszerűbb praktikus dolgokhoz.

A színek meg varázslatosak, már szükséges van a lelkünknek egy kis vidámságra.

A Ladiesbag.hu-n már az egyik márkánál megérkeztek a tavaszi kollekció táskái, de hamarosan a bőr táskáknál is megérkeznek az új fazonok, új színek!

Várjuk együtt a tavasz-nyári kollekciót!