Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

2022 Tél trend színek

Buzás Edina
Buzás Edina
2022.01.03 11:48
2022 Tél trend színek

A 2021/2022 őszi-téli színek közt találunk kellemes megszokott és játékos új színeket is.

Ezek a színek mindenhol megállják helyüket, a városi forgatagban, a természetben és a szabadban is.

Klasszikus árnyalatokkal örök darabokat szerezhetünk be, a vidám új trendi színekkel pedig követve a trendet kicsit felhívhatjuk magunkra a figyelmet.

Fűzöld szín, kellemes a szemnek, és kicsit közelebb hozza a természetet. Tavasz közeledtével és még előtte is remek választás.

Krémes paradicsom, vajas barna árnyalat, szívmelengető megjelenés. Az idei tél egyik kedvenc színe, feldobja megjelenésünket.

Ibiza kék, egy igazi tengerkék színárnyalat, ami felkelti az érdeklődést. A kék mindig fontos szerepet játszik, minden évszakban, remekül passzol farmerekhez, laza sportos megjelenéshez.

Élénksárga, barátságos és izgalmas, biztosítja, hogy egy igazán vidám napunk legyen. Azok számára lehet tökéletes választás, akik kicsit szeretnek ki lépni a komfort zónából.

Vörös, egy szép vörösbor színére emlékeztető vörös szín, kiegyensúlyozottságot biztosít. A bordó, vörös színárnyalat a legjobb választás télen, hisz egy kellemes, de mégsem feltűnő színárnyalat.

Púder rózsaszín, évek óta szereplő szín a színpalettán, kedves halvány szín, szerethető, de picit kényes. Télen is kedvelt darab, minden divat termék között találunk púder színt, így könnyen tudunk öltözni a táskánkhoz.

Barna, örök klasszik szín. Véleményem szerint a sötétbarna minden évszakban megállja a helyét. Legyen forró nyár vagy hideg tél, a barna színnel sosem lövünk mellék.

Okkersárga, a narancs és sárga keveréke jól illeszkedik más színekhez, szinte minden típusnak jól áll.

Babakék, megosztó szín, de kellemes megjelenést biztosít. Kicsit a jégre a hideg, felhős időre emlékeztet, ezért így télen szuper kiegészítő.

Piros, élénk izgalommal teli szín, a piros szín is minden évszakban megállja helyét, intenzív és feltűnő szín.

2022 Klasszik színek

   

Szürke, Homokszín, Oliva zöld, Sötétkék

Ezen árnylatok sokoldalúsága túlmutat mindenen. Bárki számára tökéletes választás.