Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

Mi várható 2023-ban táskákból?

Buzás Edina
Buzás Edina
2023.01.23 10:24
Mi várható 2023-ban táskákból?

Nézzük meg 2023 táska trendjeit. Az egészen biztos, hogy régi klasszikusok is visszaköszönnek, de természetesen egészen egyedi, új formák is megjelennek.

Már a tavalyi évben nagyjából visszatérhettünk az vírus előtti életünkhez, korlátozások nélkül utazhattunk, szórakozhattunk. Így a „hová milyen táskát válasszunk paletta” végre újra olyan széles lehetett, mint azelőtt.

2023-ban a táska trendek, egyre inkább elmozdulnak a praktikusság felé. Persze, ez nem azt jelenti, hogy unalmas táska trend következne, idén is lesznek igazán egyedi, figyelemfelkeltő táskák.

Lássuk, a legnépszerűbb darabokat!

Szögletes táskák

A formájuk miatt kicsit, kötött és komoly táskának tűnhet, de színes darabokkal egyszerűen kiléphetünk ebből a komoly és elegáns stílusból. Minden nagy márkánál megtaláljuk ezeket a fazonokat. Egy fekete „kocka” táska, mindig jól jöhet.

Övtáska

Ebben az évben is továbbra is velünk maradnak, ezek a remek kis táskák. Elég megosztó táska típus, sokan kedvelik, de vannak, akik kifejezetten utálják ezt a táska fazont. Alapvetően, ha övtáska, akkor a sportos megjelenés jut eszünkbe, de a mára már annyiféle anyagból és annyiféle dizájnnal jönnek ki szuperebbnél szuperebb övtáskák, hogy akár egy kicsit elegánsabb, lazán alkalmibb öltözékbe is könnyedén beilleszthetjük.

Szőtt díszítés

2023-ban a népszerű díszítés lesz, nem csak a kiegészítőkben, hanem a ruha divatban is a szőtt díszítés. Igazán egyedi megjelenést, biztosít. Gyöngyökkel kombinálva, pedig egy randira vagy elegánsabb rendezvényre is remek társunk lehet egy ilyen táska.

Mini táskák

Ebben az évben is nagy sikerük lesz, ezeknek a kis táskáknak. Ezekben a táskákban a legszükségesebb dolgok elférnek, egy buliban praktikus kiegészítő lehet. Ezek a táska modellek, lehetnek pici válltáskák, oldaltáskák és pici övtáskák is.

Letisztult megjelenés

A visszafogottabb, letisztult megjelenés nagy teret hódít idén. Egyszerű megjelenés, praktikusság és tartósság is nagyon fontos lesz. Fontos a tartós anyagok felhasználása, egy olyan táska, ami több szetthez is jól passzol, és mérete miatt is jól használható, hétköznapokon munkába vagy akár egy rendezvényen is.

Nagyméretű táskák

Már tavaly is láthattuk, hogy újra visszatérnek a nagyméretű táskák. 2023-ban egyre több nagy márkának is megjelennek klasszik megjelenésű nagyméretű válltáskáik. Ezeket a táskákat szeretjük, mert jól pakolhatók, szinte mindent magunkkal tudunk vinni. Leginkább a hétköznapokban hasznosak, munkába járáshoz.

Összeségében azt a következtetést vonhatjuk le, hogy ebben az évben előtérbe kerül a kényelem, a praktikusság, a klasszikus, időt álló, minőségi darabok. Természetesen ezek mellett, továbbra is találunk különleges formákat, feltűnő színeket, de a kellemes darabokkal is tudunk divatosak, lenni.

A webshopban is inkább a letisztult, praktikus minőségi darabokra fektetjük a hangsúlyt!