Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

Női táska mint, személyiséged része: így válaszd ki a legjobbat stílusodhoz

Buzás Edina
Buzás Edina
2023.02.27 09:48
Női táska mint, személyiséged része: így válaszd ki a legjobbat stílusodhoz

A női táska, mint a személyiség része: így válaszd ki a legjobbat a stílusodhoz

“Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!” - ha jobban belegondolunk a női táskák esetében ez a mondás abszolút megállja a helyét. A női táska több mint csak egy funkcionális tárgy a mindennapi életedben: a táska fontos része a személyiségednek és a stílusodnak. Ahogy a ruháidat, úgy a táskáidat is úgy kell válogatnod, hogy az a lehető legjobban kifejezze, ki is vagy valójában. De hogyan válaszd ki azt a darabot, ami a legjobban Te vagy? Ebben segítek most neked.

A személyiséged része: a táska

A táska mérete, színe, anyaga, mintája, típusa nagyon sokat elárul a viselőjéről. Ezek a tényezők rengeteget mondhatnak a személyiségedről, a szokásaidról. Egy szuper kifejezőeszközről beszélhetünk, ezért vásárlás során a hozzád, az egyéniségedhez való illeszkedést is figyelembe kell venned. Ha például egy inkább a klasszikus, letisztult, az egyszerű megjelenést kedvelő nő vagy, akkor egy elegáns, egyszerűbb táska a legjobb választás. Ha pedig inkább a merészebb, modernebb, színesebb, mintásabb stílust kedveled, akkor egy harsány, feltűnő darab a legjobb opció. A táska választása nagymértékben befolyásolja az öltözeted hatását is, így fontos, hogy olyan táskát válassz, amely illik az összképbe. A táska választása ráadásul szorosan kapcsolódik a magabiztossághoz is. Gondolj csak bele: egy jó társaságban, a barátaiddal, pozitív emberekkel körülvéve milyen fantasztikusan érzed magad a bőrödben. A táskákkal is ugyanez a helyzet: ha megtalálod a hozzád leginkább passzoló darabokat, akkor viselésükkor sokkal jobban érzed majd magad, magabiztosan végezheted el a napi teendőidet.

Így válaszd ki a tökéletes táskát!

Na de jöjjön a lényeg: hogyan tehetsz mindennek eleget? Az alkalom, a méret és a funkciók kérdését körbejárva már körvonalazódhat benned, hogy milyen típust, méretet és formát szeretnél. Ezek az első fontos pontok, amiket ki kell pipálnod, hiszen a magabiztos megjelenéshez hozzátartozik az is, hogy nem érzed magad alul- vagy túlöltözöttnek, valamint kényelmes az, amit viselsz. Ezek után csak Te vagy a fókuszban! Gondold végig, hogy mi az, ami igazán tetszik Neked! Milyen színt hordanál szívesen? Milyen minta az, ami a legjobban passzol a személyiségedhez? A minimalista, a bohém, vagy az extravagáns stílust szeretnéd képviselni? Mi az, amit kommunikálni szeretnél a külvilág felé? Akár papírra is vetheted a válaszokat, hogy könnyebben megtalálhasd a nagy Ő-t.

Lapozd fel a Ladiesbag webáruházat és ess szerelembe! Itt biztosan megtalálod azt a táskát, amit keresel.