Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

6 táska típus, amitől idén ősszel trendi leszel

Buzás Edina
Buzás Edina
2022.09.26 11:46
6 táska típus, amitől idén ősszel trendi leszel

Elérkezett az ősz, nézzük meg a már megszokott és az új táska trendek, közül melyik az a 6 táska típus amivel igazán trendik, menők és stílusosak lehetünk!

Amint már megszokhattuk, idén is az óriási nagy táskáktól a legminibb táskákig húzódik a skála, és természetesen ezek között lévő méretek is ide tartoznak, tehát megint megállapíthatjuk, hogy minden táska divatos!

Azért ez nem ennyire egyszerű, anyagokban, színekben és modellekben mindig vannak húzó erők az adott szezonban, ez most sincs másképp.

Az előző szezonban, berobbant rojtos táskák, kis kocka táskák és a szegecsek, ezek közül most leginkább a szegecsek és a különböző formák, merev tartású táskák viszik a prímet.

 

  1. A Keskeny kistáska

Legyen ez egy nagyobb boríték táska, vagy egy kisebb táska, de mindenképpen azon van a hangsúly, hogy mélysége kicsi és csak a legszükségesebb dolgok férnek el benne.

Buli, esküvő, egy vacsora egy ilyen kis táska elengedhetetlen.

 

  1. A Csillogó / Metál / Fényes táska

Már az előző szezonokban is megjelentek ezek a metálfényű, csillogós, flitteres táskák. Továbbra is hóditanak. Minden méretben találunk ilyen táskákat, az öblös pakolható táskától a kisebb buli táskáig.

Egy remek hozzá illő ruhadarabbal vagy egy szuper cipővel, szerintem igazán jól mutatnak ezek a táskák!

 

  1. Az Óriás táska

Sokan mindennél jobban kedvelik azokat a táskákat, amibe az egész életük belefér. Egyik legnagyobb divatmárka a GUCCI üzenete: A NAGYOBB AZ JOBB (The bigger the better), szintén ezt tanácsolja, hogy mindenképp szerezzünk be egy óriás táskát!

Legyen az klasszik válltáska, óriás övtáska vagy merev tartású elegáns üzleti táska egy a fontos a méret!

  1. A díszes táska

A táskák között nagy méretékben hódítanak a díszek, legyen az szegecs, ami hegyes, lapos kisebb vagy akár nagyobb, vagy gyöngy, láncok vagy hímzések.

Egy ilyen táskával igazán egyedi és brutál irányvonali megjelenésünk lesz!

  1. A kényelmi szatyor táska

Ezek a táska típusok már egy ideje uralják a trendet. Tartás nélküli különböző nagysággal rendelkező táskák, válltáska fazontól a klasszik szatyorformáig.

Praktikus, egyszerű és nagyszerű.

 

  1. Merev kocka, téglatest táskák

A dobozos stílus ebben a szezonban óriási trend lesz. Ide sorolunk minden merev tartású táska típust. Legyen az kis kézitáska, válltáska, de akár hátitáska, a lényeg hogy önmagában is legyen tartása.

Véleményem szerint ezek a táskák elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjének.