Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

3 szín, amit bátran viseljünk télen is!

Buzás Edina
Buzás Edina
2022.11.30 09:57
3 szín, amit bátran viseljünk télen is!

A klasszik színek mellett, mint a barna, fekete, szürke, bézs találunk pár kicsit szokatlan, de nagyon divatos színt.

Télen sem szabad megrekednünk a megszokott őszi-téli színeknél. Vigyünk egy kis vidámságot az öltözékünkbe, úgy hogy választunk egy szuper színes kiegészítőt. Válasszunk divatos táskákat divatos színekkel és kicsit ki lépünk a megszokott színvilágból.

  1. Zöld

Ebből a színből ilyenkor télen a sötétebb fűzöld a trendi. Ez a szín nyugalmat áraszt és nem is annyira feltünő de mégsem az átlag szín. Az idei divat trend színe, ruházatban is találunk nagyon szuper dolgokat a zöld szín árnyalataiból.

Jó választás azoknak akik kevésbé szeretik a feltűnő dolgokat, de mégis szeretnének valami új színt viselni!

  1. Narancs

Nehezen hisszük el hogy ez a szín szerepel a téli divatban, de pedig igen. Egyre több szín nyer magának teret télen is köztük a narancs is. Aki szereti a „feltűnést” bátran viseljen narancssárgát télen, mert szuper trendi lesz.

Egy narancs táska, vagy mobiltartó szuperül feldobja szettünket!

 

  1. Sárga

Ha a téli sárgáról beszélünk akkor nem a napsárga jut eszünkbe, hanem ennek a kevésbé élénk szín árnyalata, az okker. Igazából ez a szín már évek óta a palettán van és egyre többen viselik, sőt szívesen viselik. Szerintem az okker pont olyan mint a zöld, jól kombinálható mindennel nem rikító és kellemes vidám szín.

 

Ha színekről van szó, bátran válasszunk színes táskát! Egy-egy hozzá illő ruhadarabbal, vagy akár cipővel, övvel nagyon jó szetteket állíthatunk össze, és egy kicsit ki lépünk a megszokott, fekete, barna, szürke ördögi köréből!