Kérdése van? Hívjon minket! +36305370764

Táska magazin

Egy táskányi tavasz

Buzás Edina
Buzás Edina
2023.02.13 10:21
Egy táskányi tavasz

Ezekkel a színekkel köszöntsd idén a jó időt

A tavasz az év egyik legvarázslatosabb időszaka. Tavasszal nemcsak a természet, hanem Te is újraéledhetsz, új energiával vághatsz neki a hétköznapoknak. Már közeleg a megújulás időszaka, amikor a színek, a formák és a stílusok is új köntösbe bújnak és gyönyörű virágként nyílnak ki előtted. Az idén táskák terén a tavaszi szín trendek egyértelműen a természet ihlette színeket vonultatják fel, amelyek miközben varázslatot csempésznek a legegyszerűbb szettbe is, segítenek kicsit közelebb kerülni a természethez. Ebben a cikkben összegyűjtöttem azokat a vibráló táska színeket, amikkel méltó módon köszöntheted a jó időt!

Így köszöntsd 2023 tavaszát!

2023-as tavaszán, csakúgy mint egész évben, a pezsgő, rikító színek tarolnak. A tavaszi-nyári hónapokban mindig kicsit jobban előtérbe kerülnek a színes táskák, ez azonban idén hatványozottan igaz lesz. Bár a lágy színek soha nem mennek ki a divatból, azért érdemes egy-egy harsányabb táskát is beszerezned. A következőkben a legtrendibb színeket vonultatom fel, amik közül bátran csemegézhetsz, ha a Ladiesbag webshopba tévednél!

Igazi tavaszi árnyalatok, amik a táskákon valósággal pezsegnek

Ragyogó sárga: Idézd fel a sugárzóan élénk napfényt egy táskával! Az intenzív sárga nemcsak a nyár színe, csodálatos tavaszi szín. A napfény színe elhozza a melegséget, a boldogságot és a vidámságot a szettetbe.

Varázslatos mangó: Egy csipet trópusi hatás egy kézitáskával? Lehetséges! A mangó árnyalat elképesztően friss, eleven és vérpezsdítő megjelenést biztosít.

 

Extrém narancs: A narancs szín az energiát, a bátorságot és az életörömöt jelképezi. Ha szükséged van egy kis extra energiára a mindennapjaidban, akkor egy narancs színű táska tökéletes választás lesz számodra!

 

Energikus zöld: Az újra növekvő fák, a zöld füvek és a virágok inspirálják ezt a színt, amely a frissességet, a természetességet és a reményt sugározza. Válaszd bátran ezt a színt táskák terén is, nem fogsz csalódni!

 

Előkelő királykék: Ez a szín a tavaszi égbolt színe, hihetetlenül vidám árnyalat. Egy királykék táskával megállíthatatlan lehetsz!

 

Életerős lila:  A lila kora tavasz első virágait szimbolizálja. Egy ilyen színű, aranyos kézitáska tuti siker.

 

Mindegyik szín önmagában is nagyszerű lehet a tavaszi időszakban, de ha kombinálod őket, igazán varázslatos eredményt kaphatsz. Üdvözöld a jó időt tavasztündérként, kapd magadra a királykék válltáskádat, vagy vedd a kezedbe az aranysárga maxit és élvezd a színek harmóniáját! A Ladiesbag webshopban a legtrendibb darabokat találod!